Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Slimme woningscan

De beste opties voor jouw woning in een onafhankelijk adviesrapport.
Isolatie is de basis van het verduurzamen van je woning, het minimaliseren van je energieverbruik en het maximaliseren van het wooncomfort. Wij snappen dan ook al te goed dat je als woningeigenaar graag met een afgestemd en betrouwbaar plan van aanpak werkt - zeker bij grotere investeringen. Dat is precies waar Triple Home Solutions inspringt met de Slimme Woningscan.

Wat is de Slimme Woningscan?

Tijdens de Slimme Woningscan beoordeelt een van onze adviseurs welke isolatie in jouw woning aanwezig is en in welke staat deze verkeert. Hierbij wordt de focus gelegd op de isolatie van dak, wand, vloer en glas. Daarnaast wordt er gekeken naar de staat van onderhoud van gevel, dak en kozijnen, aangezien deze veelal gelijktijdig dienen te worden aangepakt.

Wat kun je met de Slimme Woningscan?
Na de Slimme Woningscan ontvang je een volledig rapport met zorgvuldig geselecteerd advies, gebaseerd op jouw wensen en de mogelijkheden. Hiermee kun je zelf gemakkelijk en gericht offertes aanvragen bij aannemers. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Triple Home Solutions offerteservice. Je ontvangt dan zonder aanvullende kosten offertes van vakkundige bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

Waarom de Slimme Woningscan?
Waar de adviezen van commerciële bedrijven vaak verkoopgericht zijn, is het advies van Triple Home Solutions altijd onafhankelijk en eerlijk. Wij vertellen je precies wat jouw woning nodig heeft, zodat je bij iedere aannemer een gerichte offerte kunt aanvragen. Zo weet je zeker dat je geen tijd, geld of energie verspilt aan de verkeerde investeringen.

Maak je gebruik van de Slimme Woningscan, dan krijg je:
● Een persoonlijke adviseur die jouw wensen vooropstelt
● Onafhankelijk advies zonder verkoopdruk
● Geen gedoe: wij zijn binnen 2 uur bij je klaar
● Aan de hand van één bezoek meerdere offertes

Advies aanvragen

Je ontvangt aan de hand hiervan een vrijblijvende prijsopgave