Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Over

Triple Home Solutions helpt woningeigenaren en leveranciers tijd, geld en energie te besparen tijdens het advies en offertetraject!

De visie

In een wereld waar het gaat om besparing van Energie en winst voor het milieu wil Triple Home Solutions de maximale opbrengst halen voor woningeigenaren en uitvoerende partijen zonder daarbij het milieu extra of onnodig te belasten.

Door de woning en woningeigenaar centraal te zetten kan er in het verduurzamingstraject gekeken worden naar wat daadwerkelijk iets toevoegt aan het gewenste resultaat. Onzichtbare kosten door verspilling van, Tijd Geld en Energie* kunnen hiermee vermeden worden.


De missie

Triple Home Solutions helpt woningeigenaren op een slimme manier helder te krijgen wat er mogelijk is om de woning te verduurzamen. Door onafhankelijk van aanbieders een advies uit te brengen staat het beste resultaat voor de woning altijd centraal.  

Triple Home Solutions helpt aanbieders en uitvoerende partijen om met beperkte kosten offertes uit te brengen aan zeer geïnteresseerde woningeigenaren. Zij kunnen hiermee gericht oplossingen aanbieden tegen een scherpe prijs en een goede conversie.

"Hierdoor kan Triple Home Solutions werkelijk een bijdrage leveren aan de verspilling van tijd, geld en energie voor alle betrokkenen: woningeigenaar, aanbieders en het milieu"

Triple Home Solutions werkt uitsluitend lokaal, op dit moment zijn dat de gemeentes Apeldoorn, Bronckhorst, Deventer en Lochem.


Naast diensten rechtstreeks aan particuliere woningeigenaren werkt Triple Home Solutions ook samen met partijen die gelijksoortige doelstellingen hebben zoals 'Susteen' en 'Winst uit je Woning'.  


Triple Home Solutions is ook aangesloten bij de Stichting Energie Experts Nederland, samen helpen wij Nederland te verduurzamen.

(Vaak wordt er in het offertetraject ontzettend veel tijd geld en energie verspild doordat er vaak gebruikgemaakt wordt van "gratis" offertevergelijken! Dit leidt tot de praktijk in een serie telefoongesprekken met diverse aanbieders en vaak 3 of meer bezoeken aan huis van verschillende verkoop/adviseurs. Meestal is een serie telefoongesprekken van dezelfde aanbieders de volgende fase. Naast verwarrende adviezen levert dit in de praktijk veel irritatie op bij woningeigenaren met grote twijfels over het nemen van de juiste beslissing) Van de vier aanbieders zal er uiteindelijk, maar eén de opdracht krijgen. Dit gratis proces kost enorm veel tijd en alle aanbieders enorm veel geld waardoor uiteindelijk de kosten per uitgevoerd project veel hoger uitkomen.)