Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Isolatiebedrijven

Triple Home Solutions biedt u kansen op uitstekende leads zonder investering!


Triple Home Solutions verzorgt voor particulieren tegen betaling een slimme woningscan waarmee zij de eerste stap nemen om hun woning te verduurzamen. Deze woningscan levert de woning-eigenaar een uitgebreid rapport op met de mogelijkheden voor zijn woning.

De woningeigenaar kan vervolgens zelf prima offertes aanvragen met het bijgeleverde technische datablad inclusief foto-details. Daarnaast kan hij er ook voor kiezen om de offerteaanvraag te laten verzorgen door Triple Home Solutions. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde aanbieders die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan!

Dit biedt u, als potentiële opdrachtnemer, de mogelijkheid tegen zeer lage kosten een offerte uit te brengen waarbij u uitsluitend een vergoeding betaald bij aanvaarding van de offerte. U kunt daarbij gebruikmaken van het technische datablad met foto-details om de offerte op te maken. Als preferente partner kunt u daarbij aangeven waaraan dit datablad moet voldoen en welke uitgangspunten u als bedrijf hanteert zodat u op basis van de juiste criteria een scherpe offerte voor de opdrachtgever kunt samenstellen.

U ontvangt de offerteaanvragen natuurlijk niet exclusief en het staat de woningeigenaar vrij bij derden offertes op te vragen, maar u heeft hiermee wel leads van zeer gemotiveerde woningeigenaren zonder enig financieel risico.

Afhankelijk van de uiteindelijke opdracht betaalt u naast de korting aan de opdrachtgever een Service-fee aan Triple Home Solutions volgens een vaste staffel die voor alle aanbieders gelijk is. Hiermee weet u zeker dat er financieel onafhankelijk wordt samengewerkt. De uiteindelijke beslissing is daarmee volledig onafhankelijk en in handen van de opdrachtgever.

Benieuwd naar wat Triple Home Solutions voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan snel contact op en laat deze unieke kans op extra omzet u niet ontglippen.

Wist u trouwens dat onze opdrachtgevers bovengemiddelde opdrachten kunnen opleveren? Dit komt vooral omdat zij bereid zijn vooraf te investeren in een goed advies voor hun vaak kostbare bezit! Het is maar dat u het weet!

Neem contact met ons op