Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Woningeigenaren

Een logische start bij het verduurzamen van uw woning.


Woningeigenaren
In het klimaatakkoord zijn doelen gesteld om de uitstoot van CO2 te verminderen, door het reduceren van energieverbruik en de overgang naar nieuwe energiebronnen. Dit heeft ook gevolgen voor je, als woningeigenaar en het is slim om daar nu al bij stil te staan. Triple Home Solutions kan jou helpen bij het verkrijgen van een goed inzicht in de mogelijkheden van je woning.

Ben je eigenaar van een grondgebonden woning en is jouw woning gebouwd tussen 1920 en 1985 dan zijn er vaak goede mogelijkheden om de woning verder te verduurzamen. Triple Home Solutions biedt verschillende diensten aan en zet daarbij altijd jouw wensen en woning centraal.


De Slimme Woningscan
De meeste woningeigenaren starten met het reduceren van het energieverbruik, hiervoor heeft Triple Home Solutions de slimme woningscan ontwikkelt. Deze Scan beoordeelt de totale isolatie van jouw woning.  Je ontvangt een advies met de beste oplossingen voor jouw woning. Op verzoek zetten we een offerte uit bij de juiste aanbieder uit het netwerk van Triple Home Solutions ook kun je zelf een (extra) aanbieder kiezen.


Het Slimme Microcollectief
Net als bij de slimme woningscan beoordeelt Triple Home Solutions de isolatie van jouw woning, maar doet dit tegelijkertijd ook bij jouw buren of andere woningen in de buurt. Door samen met andere woningeigenaren offertes aan te vragen bij isolatiebedrijven kun je meestal extra voordelig de woning laten isoleren. Soms ligt het initiatief hiervoor bij Triple Home Solutions, maar je kunt ook zelf een actie starten.


Slim op weg naar een bijna energieneutrale woning (Beng)
Wil je naast het isoleren van jouw woning ook zelf energie opwekken en de woning klaar maken voor de toekomst (zonder Gas) dan is een goed stappenplan onontbeerlijk. Met een meerjarenplan kun je de juiste stappen nemen en inzicht krijgen in de benodigde investeringen. De "Slim op weg naar Beng Route Scan" geeft jouw richting en voorkomt verkeerde beslissingen.


Offerte Service
Triple Home Solutions vraagt een vergoeding voor alle aangeboden diensten en is daarmee onafhankelijk van aanbieders. Jij bent de opdrachtgever en ontvangt een eerlijk advies en ontvangt alle benodigde informatie om zelf offertes aan te vragen. Kies je ervoor om gebruik te maken van de offerte service dan ontvangt Triple home Solutions een Service-Fee van de met hem samenwerkende aanbieders.

Advies aanvragen

Je ontvangt aan de hand hiervan een vrijblijvende prijsopgave