Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Slimme microcollectief

Het Slimme Microcollectief,samen met de buren extra voordelig isoleren.
Wil jij ook weten hoe je jouw woning extra voordelig kunt isoleren? En ben je op zoek naar betrouwbaar advies voor het beste resultaat? Ontdek hoe je samen met de buren en het Slimme Microcollectief van Triple Home Solutions een aantrekkelijke aanbieding ontvangt.

Wat is het Slimme Microcollectief?
Isoleren is een prijzige aangelegenheid, maar ook een investering waar je jarenlang profijt van hebt. Daarom hebben wij, speciaal voor de kleinere particuliere woning, het Slimme Microcollectief ontwikkeld.

Het Slimme Microcollectief biedt woningeigenaren de mogelijkheid om samen met hun buren een voordelige aanbieding te ontvangen voor het isoleren van hun woning. Hoe dat kan? Isolatiebedrijven plannen vaak twee tot vier van dit type woning in op één dag. Het is voor de bedrijven daarom zeer interessant om deze klussen op korte afstand van elkaar te doen. Zo wordt er minder tijd verspild aan reizen, kan er efficiënt gewerkt worden en krijgt het isolatiebedrijf ruimte om de prijs te verlagen.

Al bij twee deelnemers is het mogelijk mee te doen, natuurlijk is het nog interessanter om met 3 of meer buren mee te doen. Ook als je buren iets verderop mee willen doen is het de moeite waard gebruik te maken van het slimme microcollectief. 

Hoe werkt het Slimme Microcollectief?
Wanneer je samen met je buren deelneemt aan het Slimme Microcollectief, komt een van onze adviseurs langs bij elke deelnemende woning om de Slimme Woningscan uit te voeren. Daarnaast verzamelt de adviseur alle benodigde gegevens voor een juiste offerte.

Op basis van dit bezoek stelt de adviseur voor iedere woning een onafhankelijk adviesrapport op. Deze rapporten worden gezamenlijk verstuurd naar diverse geschikte isolatiebedrijven. Vervolgens ontvangen alle deelnemende woningen een offerte van deze bedrijven, en kan er worden beslist om de werkzaamheden door te zetten. Vanaf daar verstrek je de opdracht aan het betreffende isolatiebedrijf.

Maak je gebruik van het Slimme Microcollectief, dan krijg je:
● Onafhankelijke adviesrapporten voor jou en je buren
● De mogelijkheid om te profiteren van flinke kortingen
● Al bij één bezoek per huis meerdere offertes
● Meerdere woningen geïsoleerd binnen één dag

Advies aanvragen

Je ontvangt aan de hand hiervan een vrijblijvende prijsopgave