Een slimme zet bij het verduurzamen van de woningVoor opdrachtgever en opdrachtnemer arrow
arrow

Diensten

Triple Home Solutions streeft ernaar om in het advies- en offertetraject van de verduurzaming van een woning zo min mogelijk tijd, geld en energie te verspillen. Hoe wij dat doen? Door vraag en aanbod efficiënt bij elkaar te brengen. Bekijk hieronder tot welke partij jij behoort, en ontdek onze mogelijkheden.

Ik ben woningeigenaar
Of je nu een goed geïsoleerde woning voor ogen hebt, of een woning die energieneutraal moet worden: alles begint met een afgestemd plan van aanpak. Samen met één van onze adviseurs doorloop je de mogelijkheden van jouw woning en worden jouw persoonlijke voorkeuren in acht genomen. Met het adviesrapport dat hieruit komt kun je gemakkelijk en gericht offertes bij de juiste aanbieder aanvragen.

We hebben verschillende diensten voor jou ontwikkeld, zoals de Slimme Woningscan en het Slimme Microcollectief. Benieuwd geraakt? Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen en vraag een vrijblijvende offerte voor onze adviezen aan.

Ik ben aannemer of installateur
Triple Home Solutions richt zich bij het opstellen van adviesrapporten strikt op de wensen van de woningeigenaar en mogelijkheden van de woning zelf. Op basis van het adviesrapport kan de woningeigenaar zelf offertes aanvragen, maar er is ook de mogelijkheid om de offerteaanvraag te laten verzorgen door Triple Home Solutions.

Wanneer wij de offerteaanvraag in handen nemen, bekijken we zorgvuldig welk van onze aangesloten aannemers daar het best bij aansluit. Ontvang jij als aannemer via Triple Home Solutions een offerteaanvraag, dan weet je dus zeker dat deze aansluit op jouw aanbod. Klik hier om alle voordelen te ontdekken.

Ik ben makelaar
De aankoop van een woning is vaak een natuurlijk moment voor de woningeigenaar om de woning aan te pakken. Hierbij staat ook regelmatig het isoleren van de woning op de verlanglijst. Triple Home Solutions biedt jou als makelaar de mogelijkheid om klanten een extra service aan te bieden, de Slimme Woningscan, die gericht is op het inzichtelijk maken van dit soort investeringen.

Met de Slimme Woningscan van Triple Home Solutions als onderdeel van jouw services, geef je jouw klanten direct een zet in de goede (groene) richting. Niet alleen ontzettend behulpzaam voor de klant, maar ook een uitstekende manier om jouw kantoor te onderscheiden. Lees hier meer over al onze mogelijkheden.


Ik ben adviseur
Ben jij isolatieadviseur en wil je adviezen uitbrengen waar jij en je klanten écht blij van worden? Wordt dan partner van Triple Home Solutions. Met behulp van ons netwerk en jouw vaardigheden voorzien we woningeigenaren van de juiste adviezen.


Wij werken met een beperkt netwerk van adviseurs door het hele land. Bekijk hier onze voorwaarden en neem contact met ons op!